Monday, May 25, 2009

Mengidam nak makan Dunkin' Donuts

Posted by Mrs. Ezral

Aku tak tau apsal tetiba harini aku teringat n teringin sangat2 nak makan dunkin' donut .. tak masuk dek akal kan..?? Dunkin' Donut in Perlis ???!!! ... trying to be rational but emotionally still thinkin' where is the nearest dunkin' donut in perlis.. hahahahah.. so nak pujuk hati.. i texted my hubby to buy donut like dunkin' donut from the famous cake house in Kangar town..huhuhuhu..i told him to buy something like local donut with chocolate on top..deep in my heart kalau takde dah rasa nak mengalir dah air mata..

6.30pm my hubby balik dari kangar...berdebar2.. ada ke takde donut yang aku nak tu..luckily..ada..yess..yess!!!Thanks hubby..tapi ada satu jerk dia kata..itu pun dia kene tanye kat aunty kedai tu ada tak donut yang topping mcm tu..hahahaha.. aunty tu pun kata ada satu biji je lagi lastt..hahaha rezeki anak aku le tu nak makan donut camtu..yum yum aku makan tak ajak my hubby pon..walaupun rupa n rasanya tak sehebat kat dunkin' donut tu..tp tercapai gak hajat aku nak makan...Alhamdulillah....


5 comments:

Diamilikku said...

nape tak gi tesco je..kan ada big apple donut...or is nak kak su boleh tlg belikan bila balik kedah esok...

Ismyza Noreyz said...

wahh..bestnyer...tak berkesempatan le nk gi tesco...hahahhaha..hish takpeler sis..menyusahkan jer..:p

CintaMelya said...

a ah kak is.. kat tesxo ada big apple.. yummy..!

7's baby said...

:) comel lah ko nak makan dunkin donut... specific plak tuh.. dunkin donut.. aku jauh lah is.. kalau aku ada helicopter ke bleh gak aku deliver kat nko.. anyways.. donut yang ezral beli look as good as dunkin :) nyum nyum

hani said...

lahai..siannya kak is..mengidam nk mkn dunkin donut tu..hehehe...
tapi dunkin donut mmg sedappp..:)

pasni suh la en.ezral carik dunkin donut yg betol2..baru thrill..hikhikhik..

jgn marah en.ezral..:p