Monday, February 9, 2009

Adikku Wan Kene DENGGI ...

Posted by : MRS EzRAL



Hari Sabtu lepas kami dapat berita sedih di mana adik aku Mohd. Izwan aka wan (nama manja) dimasukkan ke Subang Jaya Medical Centre (SJMC) dan disahkan terkena wabak Denggi ... aku dapat tahu daripada my abah n mummy yang pagi tu kalut ke KL... keadaan stabil n hingga ke hari ni dah 3 hari kat spital .. tp platlet darah stakat smalam masih rendah ... tapi demam dah kebah dah ... kesian kat wan ... makan tak lalu lagi ... kami doakan dia cepat-cepat sembuh.. nak pegi jauh sangat ... dah nasib nak terkena .. sabar jerlah ... aku dengar dari abah kata kawasan dia sekitar padang jawa shah alam dah 100 orang yang kena ... adoyaiii ... takut dengar ... apapon sama-sama kita doakan moga wan cepat sembuh dan kembali sedia kala ... We miss u bro !!

2 comments:

CoNniE said...

Semoga cpt sembuh...

Suya said...

rasanya pernah dapat email penawar denggi..bagi tambah platlet darah ni kena makan sup ketam..