Thursday, August 6, 2009

Eryssa Nur Iman Binti Mohamad Ezral

Posted by Mr. Ezral

Memandangkan ramai yang nak tahu nama anak kami nie, baik saudara mara dan sahabat handai.. Terutama buat kedua-dua Ayahanda dan Ibunda kami tersayang... Di sini dengan lafaz 'Bismillahirrahmanirrahim', kami umumkan nama anak kami Eryssa Nur Iman Binti Mohamad Ezral. Semoga Eryssa akan menjadi anak yang solehah dan sentiasa membahagiakan keluarga dan insan di sekeliling dunia & akhirat. Amin...

Berikutan gambar sebelum ini agak tidak sharp kerana menggunakan camera phone, pagi tadi aku berkesempatan pulang ke Perlis dan sempat menyambar Canon kesayanganku. Gambar di bawah baru sahaja di ambil beberapa minit lepas di bilik nursery khusus untuk pengumuman ini. Thanks....

Sites@Google

7 comments:

7's baby said...

muka is!! sorry ezral... hiks hiks.. sebijik muka is.. Syukur Alhamdulillah.. Is and baby dua dua sihat.. she is perfect kan... ALhamdulillah... baby nisfu syaaban ni

Connie said...

sedap namanye....

hidayah said...

BETUL ... muka IS la... tp jgn kecewa ezral... mana taw dh besar sket ada part2 dia ikut muka ezral ...

Anonymous said...

tahniah!!!

hani said...

Akhirnya dpt gak tgk gmbr baby. Tahniah en.ezral n kak is. Letak la gmbr lg. Nak g tgk kak is,tp mcm tak sempat ja. Isnin ni ada bengkel kat uitm shah alam lak. Kak is balik ipoh bila ni?

Abu Mu'aaz said...

panjang sungguh nama ;-)

alhamdulillah... tahniah :D

wassalam.

azam said...

tahniahhhhh korang berduaa

regards
azam & Izan