Friday, June 17, 2011

Menembak..!!!

Hari nie, UniMAP adakan majlis ramah mesra bersama PDRM Perlis. Semua ketua jabatan dijemput untuk bersama-sama menembak. Ada pertandingan menembak antara UniMAP dan PDRM. Of course la yg menang tu PDRM tp experience menembak menggunakan pistol baru PDRM tu yg syiok.. Mmg priceless experience lah... Polis sekarang dh tk pakai pistol revolver tu dah (alaa yg boleh tempat isi peluru leh pusing-pusing tue..).. Depa pakai pistol baru.. Aku nie yg mmg jenis tangan ketaq nie, bagi pi laah peluru byk mana pun, sure byk yg tempat tanah dari tembak sasaran. Untuk pertandingan Fallen Plate, aku dpt la tempat 3 plates out of 8. Geng2 polis pon mmg cukup baguih, walaupon aku tembak tak kena, dok puji la jugak... Yer laa kan, aku bukannya hari2 pegang pistol pun... Hahahha... Anyway, good experience and thanks to PDRM. Lepaih tue, kerap2 la ajak gi menembak lagi... Hahahhaaaa....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Tajul Adli said...

lepas nie memang mati la semua cicak kat rumah kena tembak ngan hang..hehehe