Friday, April 17, 2009

MEJA DAN SIAP...!!!

Posted by Ezral

Hehhehee... Dalam tempoh dua hari, projek "Mega" membuat meja pon dah siap. Seronok rasanya bila tengok hasilnya nie. Walaupon tak seperti yang dijual di kedai, tapi rasanya kalau aku masukkan dalan lelong.com atau dalam ebay, comfirm ada orang nak beli nie... Thanks to all yang membantu, Rosiswardi dan Shidi. Tak lupa juga kepada yang memberi moral support semasa sedang berhempas pulas dan berpeluh di dalam bengkel Pusat Kejuruteraan seperti Abg Non, Pi'e, Narzrezal dan Cikgu Man. Di sini aku letakkan gambar meja tue, 95% siap cuma tinggal sedikit "finishing" bahagian tepi ja lagi... Sebijik macam kat hospital hehhehe... leh sorong-sorong...


My wife yang sedang bergaya dengan meja baru...

2 comments:

CoNniE said...

wahh cayalah.... cantek gak meja tuh..

syamsyuhaidaUKK said...

kak is..semoga cepat sembuh n dapat bb yang tomei...huhu.. kami group UKK UniMAP sentiasa doakan kesihatan .is...!!