Tuesday, January 27, 2009

Our New Home - Condo 900

Today, we went to Jitra to visit our new home. Our developer told us that the development of our house has been completed. Just waiting CF from the authority. After that, we officially can enter into our new home...

Tingkat satu yang nampak ada org duduk tue, rumah kami laaa...

Balkoni rumah...

Smart Home System...

Ruang tamu...

Ruang tamu lagi...

Dapur... Kecik jer.. tp ok laa... leh make over ngan IKEA.. hehehe..

Keluar jer rumah... jalan atas sky bridge ke swimming pool, playground ngan gym.. rumah kami ni satu level ngan swimming pool...

6 comments:

HuMaIrAh said...

salam.

is,

tahniah ya bakal ibu...

k hanim
ireland

haku ko said...

tahniah!! dapat umah baru dan bakal dpt orang baru nanti :) take care is

Mohd Natashah said...

best tol a tgk org yang tengah membesarkan family ni.. huhu.. kete ada.. rumah ada and tak lama lagi baby.. tahniah.. jeles2.. =p huhu

Mrs. MD said...

congrats Is..ni rezki baby ni is :)
nanti kalau buat kenduri jgn lupa kan kami ok. ade rezki sampai la kami nnti..hehe

CoNniE said...

cantek yea design rumah....

H T said...

Saje nak tanya.. condo itu okie tak? ada minat nak sewa/beli tapi cuma hendak tahu ada masalah @ tidak.